Vi söker säljare av kontorsmöbler!

Lanab Design AB, en del av Industri Evolution Sverige AB, är ett företag beläget i Nässjö. Företaget utvecklar, tillverkar och säljer möbler för offentlig miljö till återförsäljare i hela Skandinavien. Vi är 25 anställda med huvudkontor/tillverkning i Nässjö, en tillverkningsenhet i Mjölby och ett showroom/kontor i Stockholm. Bolaget omsätter ca 100 MSEK med god lönsamhet och förväntar en kraftig tillväxt de närmaste åren. 

För oss på Lanab Design är det viktigt att hjälpa våra kunder att skapa de bästa kontorsmiljöerna och det gör vi med våra produkter och tjänster! Vill du vara med och förverkliga detta? Då har vi jobbet för dig! Vi behöver utöka vår säljkår med en säljare i Stockholm!

Arbetsuppgifter: 

Som säljare hos oss blir du en samarbetspartner för våra kunder. Du lär känna kunderna genom personlig närvaro och utöver försäljningen av produkterna fungerar du även som bollplank kring frågor hur du utvecklar och skapar bästa kontorsmiljöerna. Till din hjälp har du ett bra kundsupportteam, samt kontakt med övriga säljare, säljchef och övrig personal på huvudkontoret i Nässjö. 

Vi söker dig som kan bygga långsiktiga och affärsmässiga relationer. Du vet att det är en förutsättning för att lyckas med försäljningen. Du har gärna erfarenhet från kontorsmöbel-branschen eller motsvarande. Du kan till exempel ha arbetat som säljare, inköpare, inredare eller liknande inom området. B-körkort är ett krav. Som person vill vi att du är resultatorienterad, kreativ, strategisk och uthållig. 

Övrig information: 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du utgår från Stockholm med omnejd. Du är välkommen att söka tjänsten genom att skicka in din ansökan till jobb@lanabdesign.se. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Niclas Lindqvist, säljchef på tel 0380-55 51 72.
Sista ansökningsdag är den 21:e december. Ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

© 2018 Lanab Design. All rights reserved. Kontakt / info@lanabdesign.se / +46(0)380-555 170