Varför Lanab Design?

Lanab Design föddes ur en idé om bra och ergonomiska kontorsmöbler till rätt pris, av bra kvalitet och inom rimlig tid. Vi blev snabbt unika genom att kunna leverera ett brett sortiment av ergonomiska och hållbara kontorsmöbler i svensk, enkel design inom endast två veckor. Möblerna kräver minimal montering och passar bra för de flesta kontor då de går att få i både vitt, björk och bokutförande. Vårt sortiment utvecklas ständigt så fråga gärna oss eller våra återförsäljare efter just det du söker. Eftersom vi har egna fabriker och därmed full kontroll över vår produktion är vi både kostnadseffektiva och flexibla. Detta gör att vi även har möjlighet att vara med i större projekt där det kan vara aktuellt med speciallösningar.

Snabbt

Vi har en helt egen syn på logistik. Istället för att tillverka allt själva bygger vi våra produkter av komponenter som vi köper in från Europas bästa tillverkare, alla specialister på sina delar. Trädetaljerna är såklart från Småland! Vi har investerat i ett stort lager där vi kan hålla hela vårt gedigna sortiment på hyllorna. Tack vare att samma komponenter går att använda till många olika produkter är vi mycket flexibla.

När du beställer monterar vi ihop de komponenter som behövs för just dina produkter - snabbt och enkelt!

Historik

Lanab Design grundades av Lennart Andersson i Nässjö 1990. Vi är idag 25 st anställda. Vårt huvudkontor med administration, ordermottagning och kundtjänst ligger i Nässjö där även vår stolsproduktion sker. Tillverkningen av planmöbler sker i vår fabrik i Mjölby. I Stockholm har vi ett kombinerat showroom och försäljningskontor varifrån försäljning sker till Mälardalen samt norra Sverige. Vi levererar idag våra möbler till hela Skandinavien. Under våren 2018 tillträdde Niclas Lindqvist som VD för Lanab Design.

 

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.

© 2018 Lanab Design. All rights reserved. Kontakt / info@lanabdesign.se / +46(0)380-555 170