2015-06-17 Lanab Design AB söker en effektiv innesäljare med placering Nässjö

Lanab Design AB är ett företag beläget i Nässjö. Företaget utvecklar, tillverkar och säljer möbler för offentlig miljö till återförsäljare i hela Skandinavien. Vi är 25 anställda med huvudkontor/tillverkning i Nässjö, en tillverkningsenhet i Mjölby och ett showroom/kontor i Stockholm. Bolaget omsätter ca 100 MSEK med god lönsamhet och förväntar en kraftig tillväxt de närmaste åren. Lanab Design AB är en del av Lanab Holding AB.

Placering på huvudkontoret i Nässjö. Arbetet innebär mycket kontakt med kunder främst genom telefon men också någon resa förekommer under året.

Vi söker en person med stark säljinstinkt, med en egen drivkraft att utveckla och som finner glädje i att hjälpa till och ge service till andra människor i sitt arbete. Ordning och reda för största möjliga effektivitet och ett starkt driv i kontaktsökandet per telefon. Man bör vidare vara stresstålig och veta vikten att bli färdig och avsluta för att sedan gå på nästa. Vi ser också en person som bidrar till trivsel och glädje på arbetsplatsen. Grundkunskap i Officepaketet är nödvändigt samt vana vid att arbeta med affärssystem, gärna Pyramid, är ett plus. Engelska är ett krav och ytterligare språk är en fördel.

För oss är inställning till arbetet och kollegor det viktigaste så ålder eller kön är egalt, vi letar efter den person som passar in och som kan och vill utvecklas i sin roll i bolaget.

Vid intresse, tveka inte utan skicka Din ansökan senast den 4 juli 2015 till:
Lanab Design AB, Box 372, 57124 Nässjö eller till jobb@lanabdesign.se
Frågor besvaras av VD Åke Jansson 0380-55 51 72
 

Share |
© 2018 Lanab Design. All rights reserved. Kontakt / info@lanabdesign.se / +46(0)380-555 170